ONTDEK ONZE EXPERTISE

De complete oplossing in één pakket

Man Hands On Keyboard

VOLLEDIGE INTEGRATIE

Bereik uw doelen

De oplossing van DMS is modulair opgebouwd waardoor je als klant zelf kan bepalen welke processen binnen jouw organisatie door DMS beheerst worden.

 

De toepassingen van DMS lopen uiteen van volledig onbemande fitness studio's tot sportcentra met diverse locaties, complexe abonnementsstructuren en een aanbod van meer dan 50 verschillende sporten en cursussen.

Met DMS werkt zowel de backoffice, de frontoffice als de eindgebruiker (de sporter) op smartphone, tablet, desktop of kiosk.

Door volledige integratie van hardware zoals toegangspoortjes, biometrische toegangscontrole, lichtbediening en lockers sluit alles naadloos op elkaar aan.

VERGROOT JE OMZET MET DMS

Volledig beheer onder één dak

De sporters-apps maken het makkelijk voor sporters om snel een abonnement of cursus te boeken en af te rekenen. 

 

Door het gebruik van onze selfservice-kiosken, kan je klanten bovendien sneller bedienen en zorg je voor een snelle doorstroom bij de kassa.

Telemarketing
writing on computer

ESCROW CERTIFIED

Veiligheid boven alles, continuïteit gegarandeerd

De software van Delcom is in depot gegeven bij Codekeeper om zo continuïteit voor onze klanten te garanderen.

In het geval van discontinuïteit biedt de escrowregeling (bijvoorbeeld bij tegenwind zoals een faillissement) licentienemers de beschikking over de broncode zodat zij hun bedrijfskritische systemen kunnen blijven gebruiken en onderhouden.